2024 05 08 16 10 118 травня 2024 року відбулася онлайн − зустріч студентів і колективу кафедри із стейкхолдером освітньої програми «Міжнародна економіка», директором Товариства з обмеженою відповідальністю «Діфлон» Горішнім Андрієм Юрійовичем.

Андрій Юрійович розповів про понад двадцятип’ятирічну історію Товариства, особливості його діяльності під час воєнного стану, підкреслив важливість соціальної відповідальності підприємців у цей важкий період, участь «Діфлона» в тендері з постачання продукції власного виробництва військовим частинам.

Співпрацюючи з іноземними компаніями, насамперед, Європи та Китаю, фахівці ТОВ «Діфлон» накопичили багатий досвід зовнішньоторговельної діяльності. А.Ю. Горішній підкреслив також важливість співробітництва Товариства і кафедри економічної теорії та міжнародної економіки, зокрема, при реалізації проекту Erasmus + Re-Direction.
Далі був діалог із студентами. Їх цікавили особливості та досвід переговорів з представниками інших країн, позитивні та негативні наслідки поширення дистанційних форм діяльності, сучасні вимоги до працівника підприємства, яке здійснює ЗЕД, можливість стажування і практики на підприємстві. На всі питання були отримані вичерпні відповіді.
Зустріч пройшла жваво та продуктивно. Студенти висловили бажання продовжити обговорення нових питань у майбутньому.
Колектив кафедри висловлює подяку Андрію Юрійовичу Горішньому за приділені час та увагу і докладе зусилля для того, щоб подібні заходи проводились якомога частіше!


Контакти

ауд. 403цк, вул. Маршала Бажанова, 17, м. Харків, Україна, 61002

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ми у соцмережах

instagram

На сайті 26 гостей та 0 користувачів

2024 01 21 2 

rules 2024

nuue

contacts

BeketovOpenSpace

vtour

bank details

museum

library

student trade union

sports club

student club

student senate